Tips til opbevaring af smykker

smykkerod pinterest 4

Selvom det ser dekorativt ud, så lad for dælen være med at opbevare dine smykker sådan her! //Foto fra Pinterest

Det er de færreste, der er så overskudsagtige, at de gider lægge alle deres smykker i hver deres lufttætte ziplock pose. Men hvis man skulle være virkelig god ved sine juveler, er det faktisk dét, man burde gøre. Så snart de ligger i en bunke eller bare to smykker sammen, vil de risikere at ridse hinanden. Sølvsmykker vil derudover oxidere hurtigere, når de får lov at ligge fremme, så særligt her kan det være en god idé med den lufttætte pose (én pose til ét smykke).

Det værste du kan gøre, er at opbevare hele herligheden i en skål på badeværelset. Luftfugtigheden fremskynder oxideringsprocessen og i skålen ligger halskæder, øreringe og ringe og filtres sammen og ridser hinanden. Så med mindre du elsker at dine kostbare sager lider en alt for sørgelig skæbne og får et uklædeligt antiklook, så hold dig fra denne løsning!

Du kan se, hvordan jeg opbevarer mine smykker her. Jeg er på ingen måder hellig på dette punkt, men jeg sørger så vidt muligt for at mine kæreste ejendele ikke ligger for meget op ad hinanden og generelt er godt beskyttede.Skriv et svar