Tendenser | Vielsesringe | Artikel for magasinet BRUDEN

I efteråret blev jeg ringet op af Pernille fra Goldmind, som havde anbefalet mig til Tina fra magasinet BRUDEN. De skulle bruge en introduktionsartikel til deres smykketema i bladet, så de spurgte, om jeg ikke ville have lyst til at skrive lidt om tendenserne indenfor vielsesringe. Det blev et jowtak herfra!

Udover at skrive selve artiklen, så skulle jeg også sørge for at der var nogle flotte billeder til at understøtte mine pointer. Derfor var jeg ude hos vores “husfotograf” en enkelt dag, hvor vi fik skudt nogle (synes jeg selv) sindssygt flotte billeder.

fotoshoot hos gils

fotoshoot hos gils 2

20141006_130644000_iOS

Jeps, det er mine hænder – måtte klistre ringene fast på fingrene, så de ikke raslede rundt (altså ringene)

 

Her i december udkom magasinet så og jeg er ganske tilfreds med resultatet. Jeg er blevet citeret/brugt som smykkeekspert i et magasin før, men det er nu lige lidt mere tilfredsstillende at være den direkte afsender og blive vist med navn, billede og hele baduljen!

Bedøm selv, hvad I synes – således ser mit bidrag til BRUDEN ud (bladet kan købes i diverse bladkiosker osv. Det udkommer to gange årligt, så der burde være tid til at I kan erhverve jer “my 2 pages of fame” – jeg er sikker på at det bliver mange penge værd en dag!)

artikel BRUDEN

artikel RS profil

artikel side 1

artikel side 2Skriv et svar