Om

Mig

Jeg hedder Rikke Emilie, er en 28 årig, selvudnævnt smykkeentusiast og arbejder i smykkebranchen på snart 9. år.

I 2007 tog jeg grundforløbet på ædelsmedeuddannelsen på KTS og blev i 2009 uddannet oplevelsesdesigner/designteknolog fra BEC Design (nu KEA Design/Business).

Privat bor jeg på Østerbro med min kæreste.

Jeg interesserer mig særligt for smykker (surprise!), indretning og generelt alt, hvad der er visuelt lækkert.

 

Emilie Ø

Bloggen er blevet til fordi jeg synes, det ellers imponerende og spændende danske blogland manglede en blog med mere fokus på smykker end på tøj. Men nok er det allermest fordi jeg, som så mange andre, har en lille narcissist med eksponerings- og skabertrang gemt inde i mit pæredanske jantelovsvæsen, der altid har været lidt nervøs for at stikke næsen for langt frem. Så min bevæggrund er sådan set ganske egoistisk; jeg ønsker at udfordre mig selv ved at tage min interesse for de glitrende sager til det næste niveau og skabe en samlet platform og et univers, som oser af mig og mine holdninger, drømme og betragtninger.

Navnet Emilie Ø er en sammenfatning af to valg, jeg engang har taget. I mine teenage år fik jeg sat Emilie bagpå Rikke som et ekstra fornavn og da jeg for alvor flyttede hjemmefra, var det Østerbro, der vandt mit hjerte og blev mit nye hjem. De er begge beslutninger, som jeg (med god støtte fra mit bagland) selv har stået for og som har været med til at forme mig. Således er tanken at navnet Emilie Ø repræsenterer en form for selvstændighed, personlighed og udvikling, som jeg håber vil være kendetegnende for min blog.

 

Dig

Du som læser sætter pris på æstetik, humor og ikke mindst smykker og accessories i alle prisklasser. Hvis du bliver ved med at vende tilbage hertil for at læse mere, er du sikkert også en tålmodig og overbærende gemyt, der ser igennem fingre med min rookie-blogger-stil og hvad jeg måtte lave af begynderfejl her i blogland (jeg tager altid gerne imod positiv kritik og gode råd). Og nå ja, så er du selvfølgelig også klar over, at alt hvad jeg skriver herinde er udtryk for min personlige holdning, ingen andres.

 

 

Velkommen til, happy reading!

Rikke Emilie

Rikke sløret mørkt hår