Maria Black vs Line & Jo

Jeg er tosset med spyd-ørestikker! Her er to gode bud fra hhv. Maria Black og Line & Jo, som minder meget om hinanden i designet, men som er til to forskellige budgetter grundet materialevalget. Personligt vil jeg altid foretrække et smykke i massivt guld fremfor et forgyldt sølvsmykke, da jeg synes at forgyldte smykker har en tendens til hurtigere at blive nussede at se på og så er de generelt mere skrøbelige og besværlige at vedligeholde. Dog vil jeg sige, at med så enkle og fine designs som disse, ville jeg også være ganske glad og tilfreds med at spare nogle penge og vælge Maria Blacks udgave. Vi gav den faktisk til min veninde Andrea fra Theinsight.dk i fødselsdagsgave sidste år, og jeg har været misundelig på den lige siden.

Maria Black Spear ørestik i forgyldt sterlingsølv. Kr. 500,- for en enkelt.

Maria Black Spear ørestik i forgyldt sterlingsølv. Kr. 500,- for en enkelt. //Foto lånt fra maria-black.dk

Line & Jo Miss Eylam ørestik i 14kt guld. Kr. 2.000,- for en enkelt.

Line & Jo Miss Eylam ørestik i 14kt guld. Kr. 2.000,- for en enkelt. //Foto lånt fra lineandjo.comSkriv et svar