Maria Black | The Quiet Beauty

You know it, I know it – Maria Black laver nogle sindssygt fine ting og jeg har været fan siden forever. Så da der dumpede en invitation til en lanceringsevent for hendes nyeste kollektion ind i min mailboks, må jeg indrømme, at jeg jublede. Og da jeg så, at det var lanceringen af den nye 18kt kollektion (massivt guld, juhuu!), blev jeg endnu mere glad.

Begejstringen blev kun større, da Andrea og jeg en novemberdag ankom til Galerie Asbæk. Her blev vi nemlig venligt modtaget af Trine (MB’s head of PR & Communication), Maria herself og selvfølgelig nogle virkelig, virkelig pæne smykker. Downside var, at jeg var lidt presset på tid (midt i arbejdstiden = frokostpausen blev brugt på eventen) og det i kombination med et halvt glas champagne på tom mave og galleri-spots lige i bærret, gjorde mig rødkindet som en flov teenager, der lige har lavet 50 burpees. Og nåh ja, min nye, elskede iPhone 6 dumpede bloggerkameratesten, idet den selvfølgelig ikke kan tage ordentlige smykkebilleder uden super macro… Bummer, men jeg fik Andrea til at tage nogle af billederne for mig i stedet!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Fay Wray armring i 18kt gulguld med diamanter. Kr. 17.500,-

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Fay Wray ring i 18kt rosaguld med diamanter. Kr. 7.100,-

Processed with VSCOcam with hb1 preset

La Verne halskæde i 18kt gulguld. Kr. 3.600,-

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Revier diamantcuff i 18kt gulguld. Kr. 2.900,-

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Andrea måtte komme mig til undsætning, da jeg (endnu) ikke ejer et ordentligt kamera til smykkefotos. TAK ANDREA!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Ingen events uden goodiebags! Vi fik denne ring, som jeg er blevet rigtig glad for – så mange tak, Maria Black team :)

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Den nye kollektion, The Quiet Beauty, var udstillet i en montre for sig selv, mens de havde fyldt et helt bord med de smykker i forgyldt sterlingsølv. Efter en præsentation af Marias inspiration bag The Quiet Beauty, blev vi bedt om at gå i krig med at style smykkerne på bordet, tage et billede af det, hvorefter det blev postet på Maria Blacks Instagram. Mit konkurrencegen fik mig op i gear (hmm.. måske det også var medvirkende til ovennævnte ansigtsfarve?!), for den, der fik flest likes på sit billede, ville vinde et smykke fra 18kt kollektionen. Jeg vandt desværre ikke – var oppe mod større kræfter (med flere følgere og større netværk!), så pokkers! Var dog alligevel svært tilfreds med min styling; jeg gik efter at mikse sølv, forgyldt og rosaforgyldt på en minimalistisk og stilfuld måde og jeg synes selv, jeg neglede den rimelig godt!?

MB IG

Mit bidrag til konkurrencen

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset
The Quiet Beauty kan købes både i butikken og på Maria Blacks hjemmeside nu – og hvis “nogen” skulle mangle inspiration til min fødselsdagsgave her til februar, så kan jeg hermed give dem et hint: twirl-øreringe er nice.Skriv et svar