Lørdagsfri og lagersalg

image

I dag har været en af de sjældne lørdage, hvor jeg har fri og alligevel får oplevet noget andet end sofaen…! Som regel, når jeg ikke skal på arbejde, har jeg en farlig tendens til at blive hængende herhjemme. Bevares, det er også vildt dejligt og afslappende, men jeg holder nu også meget af at få bare lidt ud af dagen.

Så i dag startede jeg med at tage til Maria Blacks lagersalg i Lille Strandstræde (brugte hele min frokostpause i går på at stå forgæves i kø, så ville tage revanche i dag!), hvor jeg – efter at have stået i kø i ca. 45 minutter – fik købt to smykker til mig selv og et til en gave. Ville ønske at min økonomi ikke var så presset i øjeblikket, så jeg bare havde kunne gå amok og købe en af hver ting (der var endda lidt fra deres 18kt kollektion, som var nedsat med 50-60 %), suk!

 

image

image

image

Herefter var jeg lige inde i forretningen og sige hej til mine kolleger, et smut forbi endnu et lagersalg (The Last Conspiracy, hvor jeg måtte gå næsten grædende ud igen uden at købe noget) og så gik vejen hjem mod Østerbro. Jeg tog turen gennem Kongens Have, hapsede en kaffe fra KH Clausen på Øster Farimagsgade, over søen og gennem Fælledparken. Det var så skønt og mildt et vejr med en masse tåge/dis og vildt flotte efterårsfarver over det hele. Det gav mig totalt sjælero at gå/cykle den tur og nu kan jeg med god samvittighed fortsætte min weekendhygge på sofaen!

image

image

image

imageSkriv et svar