Finderskeepers og nye visitkort

Sååå blev det endelig søndag og jeg har glædet mig hele ugen til at vi skulle på udflugt til dette efterårs Finderskeepers i TAP1. Mission: plakater til hjemmet, smykker til mig og så skulle mine nye visitkort luftes for første gang. Jeg kan sige at alle tre ting lykkedes, om end jeg måske havde håbet på at få snakket med lidt flere af smykkedesignerne. Men de havde (heldigvis) travlt med at sælge deres fine ting, så de lange samtaler må vente til en anden god gang.

Her er nogle af de gode sager, vi/jeg fik høstet i dag. Herudover købte vi en anden fotoplakat, som bliver eftersendt og jeg bestilte disse ørestikker hos Isager – dem må I se in action, når jeg får dem.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Plakat af Troels Heiberg Frandsen, øreringe fra Plateaux og ring fra Nana Fjord.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ring i forgyldt sterlingsølv fra Nanna Fjord.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Øreringe i forgyldt sterlingsølv fra Plateaux. Prøvede også et andet fint par hos hende, men var ikke i tvivl om, at disse var favoritterne.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ringen er så lille i størrelsen, at jeg (selv med mine fingre i pygmæ-størrelse) kan bruge den som led- eller lillefingerring.

rs EØ visitkort

Mine nye visitkort! Lavet i to udgaver – indtil videre er det den med skyerne, folk vælger (når de får valget!).

RS finderskeepers plateaux nanna fjord

Her kan I se mine nye smykker in action. Michael var mega tarvelig og drillede mig med mine rookie-blogger-face-poses (?!), så jeg blev helt rød i hovedet! Nuvel, både han og jeg vænner os vel til det på et tidspunkt, I guess.

Nu står den på en af mine guilty pleasures: Popstars (oh yes!)!Skriv et svar