CPHJWS 2014

Processed with VSCOcam with f2 preset

I fredags var min gode veninde og partner in crime, Julie, og jeg en tur ude i Lokomotivværkstedet til dette års Copenhagen Jewellery & Watch show.

Det var første gang jeg var både på location og til arrangementet og havde derfor alle antenner ude. Sikke fede omgivelser! Kan sagtens forestille mig at Lokomotivværkstedet også var mega fedt til Raw for et par uger siden. Havde jeg frit valg på alle hylder, når jeg skal vælge location til min 30 års fest (om halvandet år, man er vel ude i god tid!), ville jeg være svært tilfreds med at blive fejret i så cool og rå lokaler (dream on…).

Anyways, det var et sidespring. Vi gik forholdsvist systematisk til værks derude og tog det hele fra en ende af. Heldigvis er Julie og jeg ret (læs: skræmmende meget) ens hvad angår vores stil og præferencer inden for smykker, så vi blev faktisk draget af de samme stande, ligesom der var andre, vi ikke havde problemer med at gå forbi.

Da det er en event internt i branchen, som henvender sig primært til indkøbere osv., var det en lidt anden stemning her, i forhold til The Jewellery Room under modeugen. Vi havde besluttet os for at springe ud i vores nye tilværelse som smykkebloggere og præsenterede os derfor således. Der var desværre nogle få steder, hvor det ikke blev så pænt modtaget. De var nervøse for at vi ville tage billeder af deres nye kollektioner. Fair nok at man ikke vil have eksponeret sine varer, før de kommer i forretningerne. Lidt gammeldags efter min mening, bevares, men fair nok, så det respekterede vi selvfølgelig. Så det blev et besøg, hvor kameraerne blev i lommen, hvilket blot gav mere tid til at pille ved smykkerne! Heldigvis var langt de fleste, vi talte med, meget glade og venlige. Igen blev de længste samtaler dem med unge, upcoming smykkedesignere – det er åbentbart de typer, Julie og jeg “connecter” bedst og nemmest med!

Mine favoritter fandt jeg blandt disse brands: Plateaux Jewellery, Bjørg, Vanessa Tugendhaft (forhandles ikke i Danmark endnu), Katrine Kristensen og Isager.Skriv et svar