Boucheron Quatre Radiant

Boucheron Quatre Radiant ring

 

Boucheron Quatre Radiant ring by rikke-emilie
Den sejeste ring i hele universet må være denne her skønne sag fra Boucheron. Den er deres nyeste skud på Quatre-stammen og jeg er intet mindre end tosset med den. Stod det til mig, går jeg efteråret i møde med et outfit à la dette… og måske et par bukser!
Quatre Radiant til Boucheron lanceringen på den franske ambassade
Da vi lancerede Boucheron i Danmark ved en stor todages event på den franske ambassade, fik jeg charmeret mig ind på søde, franske Philippine fra Boucheron og lånte hendes ring i et par timer. Det var et par meget rare timer, hvor jeg nåede at opbygge et større og større behov for selv at eje den. Det var ikke et kønt syn, da jeg skulle aflevere den tilbage til Philippine – tæt på at være en sørgelig og tårevædet afsked! Heldigvis gik der kun et par måneder før vi fik den i forretningen, så nu går jeg jævnligt og hilser på den og prøver den på engang i mellem (men den er stadig ikke min, hvilket ikke er helt tilfredsstillende).
Someday…!


Skriv et svar